Aurinkosähköjärjestelmät taloyhtiölle, yrityksille ja maatiloille

Oma aurinkosähköjärjestelmä pienentää sähkölaskua ja hiilijalanjälkeä. Aurinkosähköjärjestelmällä voidaan täyttää iso osa yrityksen, kiinteistön tai taloyhtiön sähköntarpeesta taloudellisesti kannattavasti.

Lue alta lisää kuinka voimme auttaa!

Aurinkosähkön tuottaminen kannattaa myös suomalaisissa yrityksisssä

Toisin kuin Suomessa on pitkään luultu ja puhuttu, aurinko paistaa täälläkin tarpeeksi taatakseen kannattavan aurinkosähkön tuotannon. Maanpinnalle saapuu Etelä­-Suomessa vuodessa suunnilleen saman verran aurinkoenergiaa kuin esimerkiksi Pohjois­-Saksassa. Aurinkopaneelien hinnat ovat tulleet viime vuosina vauhdilla alas ja viimeistään nyt oman aurinkosähköjärjestelmän hankkiminen on järkevää myös Suomessa, niin taloyhtiölle, yritykselle, teollisuudelle kuin maatilalle.

Saat meiltä käyttövalmiin aurinkosähköjärjestelmän, joka vastaa sähkönkulutustasi

Aurinkosähköjärjestelmä suunnitellaan aina kiinteistön sähkönkulutuksen mukaan. Järjestelmä koostuu 1 x 1,7 neliön kokoisista 250Wp tehoisista aurinkopaneeleista. Kun otatte yhteyttä ja kerrotte kohteestanne sekä sähkönkulutuksestanne, ehdotamme teille sopivaa paneelipakettia kiinteistönne rajoitukset huomioiden.
Asentamamme aurinkosähköjärjestelmät sisältävät kaiken mitä tarvitsette ryhtyäksenne aurinkosähkön tuottajaksi. Pakettiin kuuluu kaikki aina aurinkopaneeleista kiinnikkeisiin ja verkkoinvertteriin, joka muuntaa aurinkopaneelien tuottaman sähkön normaaliksi käyttösähköksi. Verkkoinvertterin avulla liitämme aurinkosähköjärjestelmänne yleiseen sähköverkkoon.

  • Elissi Oy on helsinkiläinen sertifioitu aurinkosähköjärjestelmien asentaja
  • Voit vähentää asennustyöstä 45% kotitalousvähennyksessä
  • Maatilan investointituki, jopa 40% järjestelmän hinnasta
  • Autamme vaadittavien lupien haussa alusta loppuun
  • Vain Suomen sääolosuhteita kestäviä aurinkopaneeleita

Autamme teidät läpi koko prosessin: aina suunnittelusta, tarvittavien lupien hakemiseen, asennukseen ja käyttöönottoon. Ota yhteyttä ja kerro millainen kohde on kyseessä, niin toteutetaan teille sopiva aurinkosähköjärjestelmä.

”Herttoniemeläisen kerrostalon asukas asennutti katolleen 14 aurinkopaneelia”

Helsingin Sanomat 9.4.2014

Teollisuuteen ja yrityksille

Aurinkopaneeleilla voidaan täyttää iso osa yrityksen tai teollisuuslaitoksen sähköntarpeesta. Aurinkosähkö on teollisuuteen ja yrityksiin erityisen sopiva, koska usein suurin sähkön tarve on päivällä klo 17, jolloin aurinkopaneelit tuottavat eniten energiaa. Järjestelmän koko riippuu täysin käyttökohteesta ja sähkönkulutuksessa. Ota yhteyttä niin kerromme millainen aurinkosähköjärjestelmä sopisi yrityksellenne parhaiten.

Maatiloille

Aurinkosähköjärjestelmät sopivat hyvin maatiloille, koska aurinkopaneeleiden kiinnitykseen sopivaa kattopinta­alaa on usein runsaasti. Aurinkosähköjärjestelmän hankintaan maatilalle on mahdollista saada tukea maaseutuvirastosta jopa 40 % järjestelmän hinnasta. Tuki haetaan paikallisesta ELY-keskuksesta. Opastamme teitä tukioikeuksien selvittämisessä ja tukien hakemisessa.

Ota yhteyttä niin toteutetaan kotiisi sopiva aurinkosähköjärjestelmä.

Pääset nauttimaan itse tuotetusta aurinkosähköstä
parhaimmillaan 2-­3 viikossa.

Aurinkosähköjärjestelmät eivät tuota mitään päästöjä sen jälkeen kun ne on valmistettu ja asennettu. Eikä järjestelmään kulu sen hankinnan jälkeen rahaa. Järjestelmä elää pitkälti omaa elämäänsä asennuksen jälkeen ja tuottaa sinulle ilmaista ja puhdasta energiaa. Itse tuottamastasi aurinkosähköstä et maksa myöskään veroa tai verkkomaksua.

100%

Puhdasta ja ilmaista energiaa

Autamme pakollisten lupien ja sopimusten hankinnassa

Käytänteet vaihtelevat kunnittain, mutta usein aurinkopaneelien asentaminen omalla katolle vaatii luvan hakemista, tai vähintään ilmoitusta kunnan rakennusviranomaiselle. Kun otat yhteyttä kerromme sinulle minkälaisia lupia sinun tulee hakea ja miten asia hoidetaan mahdollisimman helposti. Lupien haku on meille tuttua puuhaa, joten se ei tuota sinulle ylimääräistä päänvaivaa. Lisäksi oman aurinkosähköjärjestelmän kytkeminen yleiseen sähköverkkoon vaatii aina lupaa sähköverkkoyhtiöltä sekä verkkopalvelusopimusta. Autamme sinua näissä hakemuksissa, tai hoidamme ne halutessasi kokonaan puolestasi.

toimilupa

Kuinka toimimme

Näin palvelemme, kun otat yhteyttä
kotitaloudet-aikajana

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme kaikessa aurinkosähköjärjestelmiin liittyvissä asioissa. Ota suoraan yhteyttä oheisella lomakkeella ja otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

ELISSI OY

Karjalankatu 2 C
00520 Helsinki

Yhteystiedot

puh. 09 148 4188
etunimi@elissi.fi