Aurinkosähköjärjestelmä omakotitaloon tai mökille

Oman aurinkosähköjärjestelmän hankkiminen pienentää sähkölaskuasi ja on samalla ekologinen teko puhtaamman ympäristön puolesta.

Lue alta lisää kuinka voimme auttaa!

Aurinkosähkön tuottaminen kannattaa myös suomalaisissa kotitalouksissa

Toisin kuin julkisessa keskustelussa ja kahvipöydissä on pitkään puhuttu, aurinkosähkön tuottaminen on myös suomalaisille kotitalouksille kannattavaa. Auringosta saapuu Etelä­Suomessa maahan vuosittain saman verran aurinkoenergiaa kuin Saksassa, jossa jo yli miljoona kotitaloutta tuottaa aurinkopaneeleilla sähköä omaan käyttöön. Oikein asennetulla ja laadukkaalla aurinkosähköjärjestelmällä voidaan kattaa myös Suomessa suuri osa, tai jopa kaikki kotitalouden sähköntarpeesta, silloin kun aurinko paistaa.

Saat meiltä käyttövalmiin aurinkosähköjärjestelmän, joka vastaa sähkönkulutustasi

Aurinkosähköjärjestelmä suunnitellaan aina kiinteistön sähkönkulutuksen mukaan. Siksi kysymmekin ensimmäisenä sähkönkulutustasi kun otat yhteyttä. Seuraavaksi kysymme, miten ison osan sähköstäsi haluat tuottaa itse ja paljonko olet valmis investoimaan laitteisiin. Asentamamme aurinkosähköjärjestelmät sisältävät kaiken mitä tarvitset ryhtyäksesi aurinkosähkön tuottajaksi. Pakettiin kuuluu kaikki aina aurinkopaneeleista kattoosi sopiviin kiinnikkeisiin ja verkkoinvertteriin, joka muuntaa aurinkopaneelien tuottaman sähkön normaaliksi käyttösähköksi.

  • Elissi Oy on helsinkiläinen sertifioitu aurinkosähköjärjestelmien asentaja
  • Voit vähentää asennustyöstä 45% kotitalousvähennyksessä
  • Autamme vaadittavien lupien haussa alusta loppuun
  • Vain Suomen sääolosuhteita kestäviä aurinkopaneeleita
  • Pitkät takuuajat

5%

Omakotitalon katolle asennetut neljä 250Wp tehoista paneelia tuottavat sähköä parhaimmillaan vuosittain 5 % tyypillisen sähkölämmitteisen omakotitalon sähkönkulutuksesta (noin 20 000 kWh)

15%

Aurinkosähköjärjestelmä koostuu noin 1 m x 1,7 m kokoisista 250Wp tehoisista aurinkopaneeleista. Paneelien määrää voidaan lisätä halusi mukaan. Esimerkiksi 12 paneelin järjestelmä tuottaa jo noin 15 % omakotitalon sähköntarpeesta.

Autamme pakollisten lupien ja sopimusten hankinnassa

Käytänteet vaihtelevat kunnittain, mutta usein aurinkopaneelien asentaminen omalla katolle vaatii luvan hakemista, tai vähintään ilmoitusta kunnan rakennusviranomaiselle. Kun otat yhteyttä kerromme sinulle minkälaisia lupia sinun tulee hakea ja miten asia hoidetaan mahdollisimman helposti. Lupien haku on meille tuttua puuhaa, joten se ei tuota sinulle ylimääräistä päänvaivaa. Lisäksi oman aurinkosähköjärjestelmän kytkeminen yleiseen sähköverkkoon vaatii aina lupaa sähköverkkoyhtiöltä sekä verkkopalvelusopimusta. Autamme sinua näissä hakemuksissa, tai hoidamme ne halutessasi kokonaan puolestasi.

toimilupa

Ota yhteyttä niin toteutetaan kotiisi sopiva aurinkosähköjärjestelmä.

Pääset nauttimaan itse tuotetusta aurinkosähköstä parhaimmillaan 2­-3 viikossa.

Aurinkosähköjärjestelmät eivät tuota mitään päästöjä sen jälkeen kun ne on valmistettu ja asennettu. Eikä järjestelmään kulu sen hankinnan jälkeen rahaa. Järjestelmä elää pitkälti omaa elämäänsä asennuksen jälkeen ja tuottaa sinulle ilmaista ja puhdasta energiaa. Itse tuottamastasi aurinkosähköstä et maksa myöskään veroa tai verkkomaksua.

100%

Puhdasta ja ilmaista energiaa

Akustopohjainen
aurinkosähkö-
järjestelmä mökille

Jos haluat aurinkosähköä rakennukseen, jota ei ole liitetty sähköverkkoon,
akustopohjainen aurinkosähköjärjestelmä on toimiva ratkaisu. Tällöin
aurinkopaneeleiden tuottama sähkö varastoidaan akustoihin, joista sitä
käytetään kun paneelit eivät tuota energiaa. Akustopohjaisten järjestelmien
koko määräytyy kohteen sähkönkulutuksen mukaan. Halutessasi saat
järjestelmän avulla mökille vaikka samat mukavuudet ja kodinkoneet kuin
kotona, ilman että sinun tarvitsee liittää mökkiä sähköverkkoon.

Kuinka toimimme

Näin palvelemme, kun otat yhteyttä
kotitaloudet-aikajana

Mietityttääkö? Aloita pienellä, laajenna myöhemmin.

Aurinkosähköjärjestelmät koostuvat 1,7m2 kokoisista aurinkopaneeleista. Paneelien määrää voi lisätä aina tarpeen mukaan. Jos haluat kokeilla aurinkosähkön tuottamista pienellä paneelipaketilla, se sopii mainiosti. Aurinkopaneeleita on helppo asentaa myöhemmin lisää ilman suuria asennuskustannuksia tai muun järjestelmän muutoksia. Ota yhteyttä niin kerromme millainen aurinkosähköjärjestelmä sopii sinulle, ja parhaimmillaan asennamme sen jo parin viikon sisällä.

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme kaikessa aurinkosähköjärjestelmiin liittyvissä asioissa. Ota suoraan yhteyttä oheisella lomakkeella ja otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

ELISSI OY

Karjalankatu 2 C
00520 Helsinki

YHTEYSTIEDOT

puh. 09 148 4188
etunimi@elissi.fi