Ryhdy aurinkosähkön tuottajaksi

Haluatko tuottaa osan, tai jopa kaiken käyttämäsi sähkön itse, vieläpä ilman mitään päästöjä? Suunnittelemme ja asennamme käyttövalmiita aurinkosähköjärjestelmiä omakotitaloihin, taloyhtiöihin, yrityksiin, teollisuuteen ja maatiloille. Halutessasi pääset muutamassa viikossa ympäristöystävällisen aurinkosähkön tuottajaksi.

Lue alta lisää kuinka voimme auttaa!

Aurinkosähkön tuottaminen kannattaa myös Suomessa

Itse tuotettu aurinkosähkö on myös Suomessa taloudellisesti kannattavaa. Etelä­-Suomessa auringosta saapuu vuosittain maanpinnalle energiaa suunnilleen saman verran (noin 1000 Itse tuotettu aurinkosähkö on myös Suomessa taloudellisesti kannattavaa. Etelä­-Suomessa auringosta saapuu vuosittain maanpinnalle energiaa suunnilleen saman verran (noin 1000 kWh/m2) kuin esimerkiksi Saksassa, jossa aurinkoenergialla tuotetaan aurinkoisina päivinä jopa 35 prosenttia, ja vuositasolla noin 5 prosenttia koko maan sähköntarpeesta. Suomessa auringon säteilyenergia jakautuu vuodenaikojen mukaan epätasaisemmin kuin Keski-Euroopassa, mutta vain keskitalven pimeimpinä viikkoina aurinkopaneelit eivät tuota sähköä lainkaan.

Auringosta saapuu maan pinnalle päivittäin valtava määrä puhdasta energiaa.
Meiltä saat kestävät laitteet sen hyödyntämiseen.

Asentamamme aurinkosähköjärjestelmät sisältävät kaiken, mitä tarvitset auringon säteilyenergian hyödyntämiseen. Yleensä katolle asennettavat aurinkopaneelit muuntavat auringon säteilyenergian sähköksi. Verkkoinvertteri muuntaa paneelien tuottaman sähkön edelleen normaaliksi 230 V, 50 Hz käyttösähköksi.

Olemme sertifioitu asentaja

Liitämme aurinkosähköjärjestelmäsi yleiseen sähköverkkoon. Järjestelmä käyttää aina ensisijaisesti itse tuottamaasi aurinkosähköä, mutta ottaa tarvittaessa lisäenergiaa sähköverkosta. Järjestelmän koko mitoitetaan niin, että sähköä syntyy vain omaan tarpeeseesi. Jos sähköä kuitenkin syntyy enemmän kuin itse kulutat, esimerkiksi aurinkoisena kesäpäivänä, voit myydä ylimääräisen aurinkosähkön sähköyhtiöllesi. Jos kiinteistösi ei ole kytketty sähköverkkoon, akustopohjainen järjestelmä on toimiva ratkaisu.

Mihin olet hankkimassa aurinkosähköjärjestelmää? Klikkaa alta niin kerromme lisää.

Riittää, että olet kiinnostunut aurinkosähköstä.
Me neuvomme sinut perille aurinkosähkön tuottajaksi läpi suunnittelun, tarvittavien lupien hakemisen ja käyttöönoton.

Omakotitaloon tai
mökille
Yritykseen, taloyhtiöön
tai maatilalle

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme kaikessa aurinkosähköjärjestelmiin liittyvissä asioissa. Ota suoraan yhteyttä oheisella lomakkeella ja otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

ELISSI OY

Karjalankatu 2 C
00520 Helsinki

YHTEYSTIEDOT

puh. 09 148 4188
etunimi@elissi.fi